TRAININGEN

MyoYin, MFR, Yin Yoga, Teacher Training, Angela Yoga

MyoYin (Teacher Training)

Een 50u MyoYin docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook MyoYin willen aanbieden. Deze module richt zich volledig op het bindweefsel en gaat dieper in op de anatomie en werking hiervan vanuit een functioneel oogpunt. We bespreken alle houdingen en de individuele werking en aanpassingen. Daarnaast leer je de diverse baltechnieken en hoe je deze kunt combineren met de yin houdingen.

8-9-10-11-12 April 2022
Dagelijks 10.00-17.00u
Club Yoga, Leeuwarden

Aerial Yin, Teacher Training, Fascia & Tensegrity, Functionele Anatomie, Aerial Yoga techniek

Aerial Yin & Relax – Fascia (Teacher Training)

Een 50u Aerial Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook Aerial Yoga Yin & Relax willen aanbieden. Deze module richt zich volledig op het bindweefsel en gaat dieper in op de anatomie en werking hiervan vanuit een functioneel oogpunt. We bespreken alle houdingen en de individuele werking en aanpassingen. Daarnaast leer je de veiligheid en technische aspecten van het Aerial Yoga doek en hoe je dit moet knopen en verstellen.

13/14/15/16/17 mei – 10.00-17.00u
Inclusief lunch & snacks
Sterrig Studio, Wolvega

Aerial Yin, Teacher Training, TCM, Traditionele Chinese Geneeswijzen, Functionele Anatomie, Aerial Yoga techniek

Aerial Yin & Relax – TCM (Teacher Training)

Een 6-daagse, 50u Aerial Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook Aerial Yoga Yin & Relax willen aanbieden. Deze module richt zich volledig op het energiestelsel, de energiebanen en acupressuurpunten vanuit de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCM). We bespreken alle houdingen en de individuele werking en aanpassingen vanuit een functioneel oogpunt. Daarnaast leer je de veiligheid en technische aspecten van het Aerial Yoga doek en hoe je dit moet knopen en verstellen.

??? – 10.00-17.00u
??? – 10.00-17.00u
Club Yoga, Leeuwarden

Functional Yin Yoga Teacher Training, Angela Yoga

Functional Yin Yoga (Teacher Training)

Een 6-daagse, 50u YinYoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Leer de Yin Yoga houdingen kennen vanuit een functionele benadering en hoe je de houdingen kunt aanpassen aan elk individu op basis van skeletal variation. Functionele anatomie vormt de basis van deze training. Daarnaast leren we optimaal gebruik te maken van de yoga props om houdingen toegankelijker te maken of juist te verdiepen.

??? – 10.00-17.00u
??? – 10.00-17.00u
Club Yoga, Leeuwarden

Aerial Yin, Teacher Training, Yoga Nidra, Aerial Nidra, Functionele Anatomie, Aerial Yoga techniek

Aerial Nidra  (Teacher Training)

Een 2-daagse, 20u Aerial Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Een verdiepingsmodule voor Aerial Yoga docenten. Combineer de prachtige mogelijkheden van het Aerial Yoga met de heilzame beoefening van Yoga Nidra. Voor deze module is het vereist dat iedere deelnemer al minimaal 1 andere Aerial Yoga opleiding voltooid heeft.

??? – 10.00-17.00u
??? – 10.00-17.00u
Club Yoga, Leeuwarden

Functional Vinyasa Yoga Teacher Training, Angela Yoga

Functional Vinyasa Yoga  (Teacher Training)

Een 6-daagse, 50u Vinyasa Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en Vinyasa Yoga op een functionele manier willen aanbieden. Hoe kunnen we de houdingen vanuit een functioneel aspect benaderen en toegankelijk maken voor iedere individu? Hoe kun je een soepele en creatieve flow aan bewegingen creëren? Deze training is gebaseerd op de functionele anatomie vanuit de Grilley’s Method.

??? – 10.00-17.00u
??? – 10.00-17.00u
Club Yoga, Leeuwarden

Aerial Yoga, Teacher Training, Aerial Yoga Actief & Flow, Functionele Anatomie, Aerial Yoga techniek

Aerial Yoga Active Flow  (Teacher Training)

Een 6-daagse, 50u Aerial Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook Aerial Yoga Actief & Flow willen aanbieden. Deze module richt zich volledig op de actieve variant van Aerial waarbij het doek op heuphoogte hangt. We bespreken alle houdingen en flows en de individuele werking en aanpassingen vanuit een functioneel oogpunt. Daarnaast leer je de veiligheid en technische aspecten van het Aerial Yoga doek en hoe je dit moet knopen en verstellen.

??? – 10.00-17.00u
??? – 10.00-17.00u
Club Yoga, Leeuwarden

Algemene Voorwaarden Trainingen

  • Trainingen gaan alleen door wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Het minimum aantal aanmeldingen is per training verschillend, maar je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang bericht mocht de betreffende training niet doorgaan.
  • In de week voorafgaand aan de training ontvang je een e-mail van de organisator ter herinnering en met alle informatie voor de betreffende training.
  • Wanneer het maximum aantal aanmeldingen bereikt is, kun je je nog wel op de wachtlijst laten zetten. Zodra er een plekje vrij komt, krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.
  • Wanneer je onverhoopt verhinderd bent voor een training, krijg je hiervan geen refund, maar kun je in overleg aansluiten bij een andere training die nog op de planning staat.
  • Betaling van trainingen gaan via de organisator.
  • Indien je een factuur wenst te ontvangen, is dit uiteraard geen probleem. Graag wel even aangeven bij aanmelding.
  • Eventuele fysieke of mentale klachten dien je voorafgaand aan de workshop te melden.
  • Als je onder behandeling staat van een arts, therapeut of specialist raad ik je dringend aan om voorafgaand aan deelname te overleggen met de behandelaar of het deelnemen aan de betreffende workshop verantwoord is.
  • Deelname aan (online) lessen, workshops en/of trainingen is te allen tijde geheel op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.