TRAININGEN

Deze trainingen zijn ontworpen voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling, voor de verdieping van de eigen yoga-beoefening als ook om les te geven. De losse modules kunnen een eerste stap zijn als docent of een waardevolle verdieping voor ervaren docenten. Maar ook puur voor jezelf zijn deze modules ontzettend fijn om te volgen, ook als je geen les wilt geven. Voel je welkom!

MyoYin Teacher Training

MyoYin (Teacher Training)

Een 50u MyoYin docentenmodule met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook MyoYin willen aanbieden. Deze module richt zich volledig op de anatomie en werking van het bindweefsel vanuit een functioneel oogpunt. We bespreken alle houdingen, het effect op het individu en de mogelijke aanpassingen. Daarnaast leer je de diverse baltechnieken en hoe je deze kunt combineren met de yin yoga houdingen.

19-20-21 mei & 9-10-11 juni 2023
Inclusief lunch en snacks
Sterrig Studio, Wolvega

Aerial Yin & Relax (Teacher Training)

Een 50u Aerial Yoga docentenmodule met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor (Aerial) yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook Aerial Yoga Yin & Relax willen aanbieden. In deze module gaan we dieper in op stress en de gevolgen daarvan in het lichaam en op de anatomie en werking van het bindweefsel. Alle houdingen uit de Aerial Yin en Aerial Relax worden op een functionele wijze behandeld. Daarnaast leer je de veiligheid en technische aspecten van het Aerial Yoga doek.

29-30-01 sept/okt & 13-14-15 okt 2023
Inclusief lunch en snacks
Sterrig Studio, Wolvega

Functional Yin Teacher Training

Functional Yin Yoga & TCM (Teacher Training)

Een 50u Yin Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Leer de Yin Yoga houdingen kennen vanuit een functionele benadering en hoe je de houdingen kunt aanpassen aan elk individu op basis van skeletal variation. Functionele anatomie vormt de basis van deze training. Leer optimaal gebruik te maken van de yoga props om houdingen toegankelijker te maken of juist te verdiepen. Daarnaast ontvang je een introductie in de achtergrond en toepassing van de Traditionele Chinese Medicine (TCM).

3-4-5 & 17-18-19 november 2023
Inclusief lunch en snack
Sterrig Studio, Wolvega

Yoga Nidra Teacher Training

Yoga Nidra  (Teacher Training)

Een 2-daagse, 20u Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Een verdiepingsmodule voor Yoga docenten. Bestudeer de theorie achter de heilzame werking van Yoga Nidra en maak kennis met diverse toepassingen van Yoga Nidra, zoals onder andere Aerial Nidra en Meridiaan Nidra. Ontvang alle tools die je nodig hebt om je eigen Nidra script te schrijven en te oefenen, zodat jouw script een eigen en levend document kan worden. Deze module heeft een grote huiswerkopdracht. 

Nieuwe datum volgt binnenkort
Inclusief lunch & snacks
Sterrig Studio, Wolvega

Functional Anatomy Yoga Teacher Training

Functional Anatomy (Teacher Training)

Een 50u Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Functionele anatomie volgens de Paul Grilley methode vormt de basis van deze training. Iedere dag staat in het teken van het bepaald deel van lichaam: we bestuderen de anatomische elementen en de werking van skeletal variation op de mobiliteit. Wat is compressie en wat is stijfheid? Aan de hand van diverse yogahoudingen vergelijken we de diverse lichamen en bestuderen we het verschil tussen flexibility en skeletability.

??? – 09.00-17.00u
??? – 09.00-17.00u
Datum en Locatie nog niet bekend.

Aerial Yoga Teacher Training

Aerial Yoga Active Flow  (Teacher Training)

Een 50u Aerial Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en ook Aerial Yoga Actief & Flow willen aanbieden. Deze module richt zich volledig op de actieve variant van Aerial Yoga waarbij het doek op heuphoogte hangt. We bespreken alle houdingen en flows en de individuele werking en aanpassingen vanuit een functioneel oogpunt. Daarnaast leer je de veiligheid en technische aspecten van het Aerial Yoga doek en hoe je dit moet knopen en verstellen.

??? – 09.00-17.00u
??? – 09.00-17.00u
Datum en locatie nog niet bekend.

Functional Vinyasa Yoga Teacher Training

Functional Vinyasa Yoga  (Teacher Training)

Een 50u Vinyasa Yoga docentenmodule van Angela Yoga met Yoga Alliance Continued Education creditering. Voor yogadocenten die hun repertoire willen uitbreiden en Vinyasa Yoga op een functionele manier willen aanbieden. Hoe kunnen we de houdingen vanuit een functioneel aspect benaderen en toegankelijk maken voor iedere individu? Hoe kun je een soepele en creatieve flow aan bewegingen creëren? Deze training is gebaseerd op de functionele anatomie vanuit de Grilley’s Method.

??? – 09.00-17.00u
??? – 09.00-17.00u
Datum en locatie nog niet bekend.

Algemene Voorwaarden Trainingen

  • Trainingen gaan alleen door wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Het minimum aantal aanmeldingen is per training verschillend, maar je ontvangt uiterlijk twee weken voor aanvang bericht mocht de betreffende training niet doorgaan.
  • In de week voorafgaand aan de training ontvang je een e-mail van de organisator ter herinnering en met alle informatie voor de betreffende training.
  • Wanneer het maximum aantal aanmeldingen bereikt is, kun je je nog wel op de wachtlijst laten zetten. Zodra er een plekje vrij komt, krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.
  • Wanneer je onverhoopt verhinderd bent voor een training, krijg je hiervan geen refund, maar kun je in overleg aansluiten bij een andere training die nog op de planning staat. Mocht je zelf iemand kunnen vinden die jouw plek wilt overnemen, is dat in overleg ook toegestaan. Dit geldt niet wanneer de training al is begonnen.
  • Betaling van trainingen gaat via de organisator.
  • Indien je een factuur wenst te ontvangen, is dit uiteraard geen probleem. Graag wel even aangeven bij aanmelding.
  • Eventuele fysieke of mentale klachten dien je voorafgaand aan de training te melden.
  • Als je onder behandeling staat van een arts, therapeut of specialist raad ik je dringend aan om voorafgaand aan deelname te overleggen met de behandelaar of het deelnemen aan de betreffende training verantwoord is.
  • Deelname aan trainingen is te allen tijde geheel op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.