ZOMERYOGA

Tijdens de zomerperiode hebben we zomerstop wat betreft de lesblokken en ik neem zelf ook die periode om weer volop bij te komen en vooral nieuwe inspiratie op te doen voor de nieuwe lesblokken die weer van start gaan na de zomer.

Desondanks zal ik gedurende de zomermaanden wellicht af en toe een buitenles organiseren, uiteraard hangt dit geheel af van het weer. Mocht jij graag mee willen doen aan de buitenlessen, kun je je aanmelden voor een verzendlijst via Whatsapp, zodat je van mij een berichtje ontvangt voor elke gepland buitenles. Je kunt je aanmelden per mail (info@angelayoga.nl) of per whatsapp (0614105054). Iedereen is welkom in de lessen. Je hebt geen speciale yoga-ervaring nodig. Indien nodig bied ik je aanpassingen, zodat jij met respect voor jouw lichaam mee kunt doen.

Voor alle lessen is het wel belangrijk dat je je vooraf even bij mij aanmeldt. Dit kan per mail of als reactie per whatsapp op het berichtje dat je van mij hebt ontvangen. Zo kan ik je ook op de hoogte brengen mocht het onverhoopt toch niet doorgaan of wanneer er door omstandigheden een locatiewijziging ontstaat.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer toe en wie weet tot op de mat.

In ieder geval heel graag tot eind augustus, wanneer we weer vol enthousiasme gaan beginnen aan de nieuwe lesblokken!

Algemene voorwaarden

  • Neem bij buitenlessen zoveel mogelijk een eigen matje mee. Eventueel kun je een matje lenen, laat dit dan wel vooraf even weten.
  • Voor elke les is het belangrijk dat je je tijdig aanmeldt.
  • Bijdrage voor de buitenlessen bedraagt €10 per persoon per les.
  • Betaling van een les kan contant voorafgaand aan de les.
  • Eventuele fysieke of mentale klachten dien je voorafgaand aan de les te melden.
  • Als je onder behandeling staat van een arts, therapeut of specialist raad ik je dringend aan om voorafgaand aan deelname te overleggen met de behandelaar of het deelnemen aan de betreffende les verantwoord is.
  • Deelname aan lessen, workshops en/of trainingen is te allen tijde geheel op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.
  • Neem bij vragen gerust vooraf contact op.