ZOMERYOGA

Tijdens de zomerperiode hebben we vaak een volledige zomerstop, maar dit jaar wil ik het beetje anders doen. De afgelopen periode is al heel anders verlopen dan andere jaren en dat kunnen we best een beetje meenemen in de zomermaanden.

Vandaar dat ik dit jaar in de maanden juli en augustus zomeryoga aanbied. Geen vaste structurele planning zoals tijdens de reguliere lesblokken, maar wel een planning van 14 dagen vooruit, met eventueel nog wat aanvullingen of aanpassingen aan de hand van de weersinvloeden. In het onderstaande schema vind je de geplande lessen voor de komende 14 dagen met daarbij aangegeven of de les buiten zal zijn (onder voorbehoud van het weer) of dat de les via Zoom gegeven wordt. Ook staat duidelijk aangegeven welk type yogales je kunt verwachten. Iedereen is welkom in de lessen. Je hebt geen speciale yoga-ervaring nodig. Indien nodig bied ik je aanpassingen, zodat jij met respect voor jouw lichaam mee kunt doen.

Voor alle lessen is het wel belangrijk dat je je vooraf even bij mij aanmeldt. Dit kan per mail of per whatsapp. Na aanmelding ontvang je dan de inlogcode voor de Zoom-meeting of de ontmoetingslocatie voor de buitenles. Naast de live lessen, heb ik daarnaast een speciaal aanbod voor de online yogavideo’s. In plaats van €35 per maand, kun je de gehele zomer, dus 2 volle maanden toegang hebben tot alle lessen voor slechts €50. Het aanbod yogalessen zal ook tijdens de zomermaanden regelmatig worden aangevuld met nieuwe lessen.

Zo hoop ik jullie een mooi compleet aanbod van yoga aan te kunnen bieden waarmee we samen de zomer door kunnen bewegen, zodat we in september weer in de studio samen kunnen komen en met elkaar yoga kunnen doen.

Zomer yoga, lesrooster, angela yoga, yoga friesland
Zomer yoga, lesrooster, angela yoga, yoga friesland

Voor de wekelijkse lessen bij Club Yoga in Leeuwarden kun je je aanmelden via de website van Club Yoga. Voor de buitenlessen Bij mij in de achtertuin in Oppenhuizen en de lessen via Zoom kun je je rechtstreeks bij mij opgeven via het contactformulier. Of direct de les(sen) aanschaffen via de shop.

Algemene voorwaarden

  • Voor de buitenlessen houden we de richtlijnen van het RIVM in acht.
  • Neem bij buitenlessen zoveel mogelijk een eigen matje mee. Eventueel kun je een matje lenen, laat dit dan wel vooraf even weten.
  • Voor elke les is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt.
  • Ben je niet fit of zijn er gezondsheidsklachten in je directe omgeving, kom dan niet naar de groepslessen of buitenlessen.
  • Eventuele fysieke of mentale klachten dien je voorafgaand aan de les te melden.
  • Als je onder behandeling staat van een arts, therapeut of specialist raad ik je dringend aan om voorafgaand aan deelname te overleggen met de behandelaar of het deelnemen aan de betreffende les verantwoord is.
  • Betaling van een les kan contant of via de online shop of eventueel met een Tikkie.
  • Deelname aan lessen, workshops en/of trainingen is te allen tijde geheel op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.
  • Neem bij vragen gerust vooraf contact op.