GROEPSLESSEN

Gedurende het jaar geef ik diverse vaste groepslessen, voornamelijk in Friesland. Op basis van beschikbaarheid ben je altijd van harte welkom om een les mee te doen. Ook wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met yoga. Mijn advies is wel om het een aantal lessen de kans te geven om te zien of het wat voor je is. Elke les heeft een ander thema en je moet vaak even wennen aan de (nieuwe) manier van bewegen. Ook kun je diverse soorten lessen proberen om te ervaren welk type yoga het beste bij jou en jouw lichaam past.

De groepen in Sneek zijn nooit groter dan 15 personen en in Leeuwarden over het algemeen ook niet. Zo weet je je ervan verzekerd dat er voldoende aandacht is voor ieder individu. Hoewel het altijd mogelijk is om een losse les te volgen, adviseer ik toch om voor een periode te gaan. Er zit altijd een opbouw in de lessen en op die manier kunnen we gedurende de lesperiode iets opbouwen samen.

Naast de wekelijkse groepslessen, geef ik ook regelmatig workshops met uiteenlopende onderwerpen. Voor het overzicht van alle workshops en trainingen kun je terecht op de pagina Workshops. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle wekelijkse lessen en waar die gegeven worden.

lesrooster yogalessen friesland angelayoga yoga friesland yoga sneek

Voor de wekelijkse lessen bij Club Yoga in Leeuwarden kun je je aanmelden via de website van Club Yoga. Voor de lessen in het Body & Mind Center in Sneek kun je je rechtstreeks bij mij opgeven via het contactformulier.

In Sneek werken we met lesblokken (2020/2021):

Lesblok 1  →  Loopt van week 36 t/m week 51. Er is geen les in de herfstvakantie (week 42). Gehele periode voor €172,50.

Lesblok 2  →  Loopt van week 1 t/m week 13. Er is geen les in de voorjaarsvakantie (week 8). Gehele periode voor €138.

Lesblok 3  →  Loopt van week 14 t/m week 26. Er is geen les in de meivakantie (week 18). Gehele periode voor €138. (De donderdagavond les heeft een lesblok met 1 les minder ivm Hemelvaartsdag op 13 mei. Gehele periode voor €126,50.)

Mocht je gedurende het lesblok willen instromen, is dat mogelijk, mits er plek is in de betreffende les. In dat geval wordt het bedrag aangepast op basis van de resterende hoeveelheid lessen. Mocht je ervoor kiezen om alledrie de reguliere lesblokken in één keer af te nemen, krijg je 2 lessen gratis. Wanneer je gedurende een geheel lesblok kiest om 2 lessen per week te volgen, is de tweede les slechts €7,50. Mocht je eenmalig een tweede les in de week willen meedoen, betaal je €10 voor die les.

Wil je eerst een proefles doen? Dat kan uiteraard. Een proefles kost €13,50 en besluit je na afloop door te gaan met de lessen, wordt de proefles gratis.

Om het wat langer uit te proberen, kun je er ook voor kiezen om te beginnen met 3 proeflessen voor €25 die je kunt gebruiken binnen 4 weken (deze opties gelden niet voor de blokken Aerial Yoga).

Lesblok Aerial Yoga Actief  →  Loopt van vrijdag 12 maart t/m vrijdag 16 april (geen les op Goede vrijdag). Gehele blok voor €57,50.

Lesblok Aerial Yoga Relax  → Loopt van vrijdag 12 maart t/m vrijdag 16 april (geen les op Goede vrijdag). Gehele blok voor €57,50. Kies je voor beide blokken Aerial Yoga samen, dan betaal je slechts €50 per blok.

Algemene voorwaarden

 • Bij afwezigheid betaal je de les gewoon door, maar kun je de les inhalen op een ander moment. Dit mag ook een andere lesvorm zijn of bij een andere docent binnen het Body & Mind Center Sneek.
 • Afmelden graag zo lang mogelijk maar liefst minimaal 12u van tevoren, zodat eventueel iemand van de wachtlijst jouw plekje kan innemen die les. Dit geldt ook indien je besluit de les via Zoom te volgen.
 • Je mag 1 gemiste les meenemen om in te halen in een volgend lesblok.
 • Een losse les meedoen? Dat kan voor €13,50.
 • Deelnemers die een heel lesblok afnemen hebben qua plekje altijd voorrang ten opzichte van deelnemers die losse lessen afnemen.
 • Eventuele fysieke of mentale klachten dien je voorafgaand aan de les te melden.
 • Als je onder behandeling staat van een arts, therapeut of specialist raad ik je dringend aan om voorafgaand aan deelname te overleggen met de behandelaar of het deelnemen aan de betreffende les verantwoord is.
 • Betaling van een lesblok dient volledig voldaan te zijn voorafgaand aan de eerste les van een lesblok. Dat kan contant of per bankoverboeking op rekeningnummer NL 49 ABNA 0578 1650 74 t.n.v. A. van de Burgt o.v.v. je naam en de lesvorm. Tijdige betaling verzekert je van een plekje in de les.
 • Deelname aan lessen, workshops en/of trainingen is te allen tijde geheel op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.

Richtlijnen in verband met Covid-19

 • Neem zoveel mogelijk je eigen mat mee voor Vinyasa Yoga en voor Yin Yoga in ieder geval een groot badlaken, dekentje of grote hammamdoek voor over het schapenmatje.
 • Heb je geen eigen mat, kun je een mat gebruiken van de studio. Deze dien je na gebruik wel schoon te maken met de in de studio aanwezige schoonmaakdoekjes.
 • Neem indien gewenst zelf een dekentje en oogkussentje mee voor de eindontspanning. Deze zijn niet meer aanwezig in de studio.
 • Neem ook iets mee om over de bolsters heen te doen tijdens het gebruik daarvan (zoals kussenslopen) of neem je eigen bolsters mee.
 • Kom zoveel mogelijk al omgekleed naar de les, dit vermindert de tijd en drukte in de kleedruimte.
 • Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren.
 • In de zaal zijn stippen op de vloer aangebracht op 1,5m afstand die aangeven waar je je mat kunt neerleggen.
 • De zaal wordt extra goed geventileerd. Dit kan wel betekenen dat het wellicht iets frisser kan zijn, dus houd hier rekening mee door voldoende warme kleding te dragen of mee te nemen.
 • Bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen van jezelf of je huisgenoten meld je je altijd af en kun je de les thuis meedoen via Zoom of op een later tijdstip inhalen.
 • Mocht ik zelf dit soort klachten hebben, zal ik proberen een vervangende docent te regelen. Als dit niet lukt, zal de les gegeven worden via Zoom.
 • Houd rekening met elkaar en geef eenieder voldoende ruimte. Ook bij het binnenkomen en weer verlaten van de zaal.
 • Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en in geval wij daarom gevraagd worden in het kader van contactonderzoek zullen wij indien nodig ook de contactgegevens van deelnemers met het RIVM delen.