GROEPSLESSEN

Gedurende het jaar geef ik diverse vaste groepslessen, voornamelijk in Friesland. Op basis van beschikbaarheid ben je altijd van harte welkom om een les mee te doen. Ook wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met yoga. Mijn advies is wel om het een aantal lessen de kans te geven om te zien of het wat voor je is. Elke les heeft een ander thema en je moet vaak even wennen aan de (nieuwe) manier van bewegen. Ook kun je diverse soorten lessen proberen om te ervaren welk type yoga het beste bij jou en jouw lichaam past.

De groepen in Sneek zijn nooit groter dan 12-14 personen. Zo weet je je ervan verzekerd dat er voldoende aandacht is voor ieder individu. Hoewel het altijd mogelijk is om een losse les te volgen, adviseer ik toch om voor een periode te gaan. Er zit namelijk een opbouw in de lessen en op die manier kunnen we gedurende de lesperiode iets opbouwen samen.

Naast de wekelijkse groepslessen, geef ik ook regelmatig workshops met uiteenlopende onderwerpen. Voor het overzicht van alle workshops en trainingen kun je terecht op de pagina Workshops. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle wekelijkse lessen en waar die gegeven worden.

Voor de lessen in het Body & Mind Center in Sneek kun je je rechtstreeks bij mij opgeven door het lesblok aan te schaffen via de webshop en/of via het contactformulier.

In Sneek werken we met lesblokken (2023/2024):

Lesblok 1  →  Loopt van week 36 t/m week 51. Er is geen les in de herfstvakantie (week 43). Gehele periode voor €195.

Lesblok 2  →  Loopt van week 2 t/m week 17. Er is geen les in de voorjaarsvakantie (week 8). Gehele periode voor €195.

Lesblok 3  →  Loopt van week 20 t/m week 28. Gehele periode voor €115.

Bij het afnemen van gehele lesblokken ontvang je tevens toegang tot het digitale platform: de lessen worden opgenomen en de opnamen worden op dit beveiligde platform geplaatst. Op deze manier heb je altijd toegang tot vele tientallen lessen die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. 

Mocht je gedurende het lesblok willen instromen, is dat mogelijk, mits er plek is in de betreffende les. In dat geval wordt het bedrag aangepast op basis van de resterende hoeveelheid lessen.

Kies je ervoor om lesblok 1 + lesblok 2 samen in één keer af te nemen, krijg je 1 les gratis en betaal je totaal €375. Mocht je ervoor kiezen om alledrie de reguliere lesblokken in één keer af te nemen, krijg je 2 lessen gratis en betaal je totaal €480.

Wanneer je gedurende een geheel lesblok kiest om 2 lessen per week te volgen, is de tweede les slechts €8. Mocht je eenmalig een tweede les in de week willen meedoen, betaal je €10 voor die losse tweede les.

Wil je eerst een proefles doen? Dat kan uiteraard. Een proefles kost €15 en besluit je na afloop door te gaan met de lessen, wordt de proefles gratis of dit bedrag wordt verrekend met de kosten van het (resterende) lesblok.

Om het wat langer uit te proberen, kun je er ook voor kiezen om te beginnen met 3 proeflessen voor €25 die je kunt gebruiken binnen 3 weken (deze opties gelden niet voor de blokken Aerial Yoga).

Lesblok Aerial Yoga Actief  →  Zaterdagen 09.00-10.00u. Begin 2024. Gehele blok voor €65.

Lesblok Aerial Yoga Relax  → Zaterdagen 10.15-11.15u. Begin 2024. Gehele blok voor €65.

Kies je voor beide blokken Aerial Yoga samen, dan betaal je slechts €120 voor beide blokken samen.

Algemene voorwaarden

  • Bij afwezigheid betaal je de les gewoon door en kun je de les online thuis doen via het online platform of je kunt de les inhalen op een ander moment. Dit mag ook een andere lesvorm zijn of bij een andere docent binnen het Body & Mind Center Sneek.
  • Afmelden graag zo lang mogelijk maar liefst minimaal 24u van tevoren, zodat eventueel iemand van de wachtlijst jouw plekje kan innemen die les.
  • Je mag 1 gemiste les meenemen om in te halen in een volgend lesblok.
  • Een losse les meedoen? Dat kan voor €15.
  • Deelnemers die een heel lesblok afnemen hebben qua plekje altijd voorrang ten opzichte van deelnemers die losse lessen afnemen.
  • Een proefles doen? Dat kan voor €15. Mocht je na afloop besluiten verder te gaan met de lessen en het (resterende) lesblok af te nemen, dan wordt de proefles gratis en/of verrekend met het resterende bedrag.
  • Eventuele fysieke of mentale klachten dien je voorafgaand aan de les te melden.
  • Als je onder behandeling staat van een arts, therapeut of specialist raad ik je dringend aan om voorafgaand aan deelname te overleggen met de behandelaar of het deelnemen aan de betreffende les verantwoord is.
  • Betaling van een lesblok dient volledig voldaan te zijn voorafgaand aan de eerste les van een lesblok. Dat kan via de webshop, contant of per bankoverboeking op rekeningnummer NL 90 ABNA 0505 9115 58 t.n.v. Angela Yoga o.v.v. je naam en de lesvorm. Tijdige betaling verzekert je van een plekje in de les.
  • Deelname aan lessen, workshops en/of trainingen is te allen tijde geheel op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.