PRIVELESSEN

Naast de groepslessen bied ik ook de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding. Dit wordt speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Privé yoga kan een heel goede manier zijn om met yoga te beginnen, maar bijvoorbeeld ook wanneer je verdieping of ontwikkeling zoekt.

Als je specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld door een blessure of chronische aandoening, kan het fijn zijn om te beginnen met een aantal privélessen waarin we samen de tijd kunnen nemen om de houdingen op jouw lichaam af te stemmen. Of je wilt gaan beginnen met yoga, maar je wilt eerst even samen de basics doornemen, voordat je aansluit in een groepsles. Dan kun je met privéles sneller de basiskennis en het zelfvertrouwen opbouwen om vervolgens in een bepaalde groep in te kunnen stromen. Ook als je een specifiek doel hebt, een bepaalde houding die je wilt leren of een serie houdingen voor je persoonlijke practice thuis, kun je kiezen voor privélessen. En misschien komen de groepslessen je gewoon niet goed uit en heb je liever les op een moment wanneer het jou het beste uitkomt.

Met privé yoga kies je voor één op één begeleiding. Het is een samenwerking waarbij we samen bespreken wat jouw doel is en hoe we dit kunnen bereiken. Het is een manier om in jezelf te investeren. Een investering in zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Je kunt kiezen voor een enkele sessie of een serie van sessies.

Privé yoga – losse les → €65
Privé yoga – 3 lessen → €185
Privé yoga – 5 lessen → €300
Privé yoga – 10 lessen → €550

Deze privé yoga kan bij mij in mijn yogaruimte of bij jou thuis/ op het werk. Voor privélessen op locatie komt er €10 per les bij. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op.